Nimros

Dansk

Som medlem af Nimros får du adgang til hele vores udbud af aktiviteter og tilbud. Og fremfor alt får du adgang til et kontaktnet af nordboere, som bor og arbejder i området hele eller dele af året. Fælles for os er, at vi gerne deler vores erfaringer og oplevelser til gensidig nytte og fornøjelse.

Medlemsskabet er årligt. Registrer dig som medlem herNår du har registreret dig og betalt medlemskontingent, får du adgang til medlemssiderne.

Medlemskab gebyr er 40 € pr par og € 20 for enkelt medlem. Hvis du registrerer og betaler som nyt medlem efter den 31. oktober også omfatter betaling gebyr for det følgende år.

Sikker betaling gør du med et kreditkort eller en PayPal-konto via knappen til højre. Der kan du vælge, om du ønsker at betale for en person eller to personer på én gang.

Betaling kan også ske ved check udstedt til Nimros og sendes til vores kasserer Gerhard Weber, 10 Rue Hyacinthe Rigaud, 66250 St Laurent de la Salanque eller til vores bank Crédit Agricole Sud Méditerranée, Agence de St. Genis des Fontaines.

Overførsler fra udlandet:
IBAN: FR76 1710 6000 1320 4338 4000 078
BIC: AGRIFRPP871